Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 173 з 173
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху | Олекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху | Білоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Розроблення нового виду сиру вершкового та впровадження інновації у цеху м’яких сирів | Циб, Христина Романівна; Tsyb, Khrystyna Romanivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Розробка технології кисломолочного напою з насінням базиліку | Грицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації | Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировини | Вуйда, Олег Петрович; Vuida, Oleg Petrovich |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Розробка технології молочного соусу із вмістом хріну | Середницький, Олександр Михайлович; Serednytsky, Alexander Mikhailovich |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла | Коваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna |
Master Thesis | 2019 | 10-січ-2020 | Характеристика рідкого молокозсідального препарату для виробництва м’яких карпатських сирів | Самуляк, Петро Юрійович; Samulak, P.Y. |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молока | Даньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O. |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока | Даньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M. |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктів | Шум, Андрій Олександрович; Shum A.O. |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Розроблення продукту кефірного, збагаченого біоактивними фосфопептидами | Маліцька, Наталія Ігорівна; Malitska N.I. |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походження | Берекета, Віта Петрівна; Bereketa V.P. |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Порівняльна характеристика казеїну, отриманого із коров’ячого молока при використанні різних кислот | Гунчак, Марія Михайлівна; Hunchak M.M. |
Master Thesis | 2019 | 2-січ-2020 | Експрес метод аналізу білків сироватки молока | Лучканін, Наталія Василівна; Luchkanin N.V. |
Master Thesis | 2019 | 2-січ-2020 | Отримання глікопротеїну з коров’ячого молока | Рейтерович, Ірина Олегівна |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питного | Воробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А. |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Лотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M. |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Отримання біологічно активних фосфопептидів з протеїнів молока | Процик, Денис Іванович; Protsyk D.I. |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Стайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A. |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід | Сеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A. |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу | Павлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Дослідження процесу термопластифікації сирного пласта
із застосуванням його у цеху виробництва сирів типу
“Pasta filata” | Білик, Ірина Валентинівна; Bilyk I.V. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду консервованих маринадів | Фрей, Ярослав Іванович; Frey J.I. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукру | Федорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Удосконалення технології фруктових консервів з високим вмістом сухих речовин | Томашівський, Віталій Петрович; Tomashivskii V.V. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів | Лясота, Олена Богданівна; Liasota O.B. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока | Радчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка і технологія виготовлення йогурту з Йодом | Лиховида, Володимир Олександрович; Lykhovyda V.O. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні | Колихалін, Олександр Андрійович; Kolychalin О.A. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега | Витрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти | Мамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Обґрунтування термінів зберігання плодів і овочів упакованих під вакуумом у плівку | Фечан, Іван Андрійович; Fechan І.A. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів | Кадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировини | Щур, Юлія Андріївна; Shchur Y.А. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировини | Будзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Дослідження способів безвідходної переробки сировини при виробництві фруктових приправ | Жабран, Моуніа; Zhabran Mоunia |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцеху | Смачило, Оксана Петрівна; Smachylo O.P. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 24-січ-2019 | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | Матуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia |
Thesis Abstract | гру-2018 | 9-січ-2019 | Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу | Луцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov |
Thesis Abstract | гру-2018 | 26-гру-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 26-гру-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 26-гру-2018 | Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні | Смерик, Віталій Володимирович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 26-гру-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 24-гру-2018 | Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока | Березовська, Лілія Володимирівна |
Thesis Abstract | гру-2018 | 23-гру-2018 | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів | Ходоровська, Надія Ігорівна |
Thesis Abstract | гру-2018 | 23-гру-2018 | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів | Пилипець, Галина Сергіївна |
Thesis Abstract | гру-2018 | 23-гру-2018 | Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками | Ляшонка, Юрій Андрійович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 21-гру-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 21-гру-2018 | Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці | Копійчук, Віктор Леонідович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 21-гру-2018 | Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках | Гуменюк, Тетяна Сергіївна |
Thesis Abstract | гру-2018 | 21-гру-2018 | Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів | Ковальчук, Тетяна Петрівна |
Thesis Abstract | гру-2018 | 20-гру-2018 | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників | Ванат, Галина Романівна |
Thesis Abstract | гру-2018 | 20-гру-2018 | Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику | Береза, Катерина Сергіївна |
Thesis Abstract | 2018 | 26-лют-2018 | Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу | Паскевич, Вікторія Михайлівна; Paskevych, V.M. |
Thesis Abstract | 2018 | 26-лют-2018 | Дослідження процесу сушіння томатів | Корнутяк, Оксана Валеріївна; Kornutyak, O.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 26-лют-2018 | Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 | Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 26-лют-2018 | Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів | Очкурьова, Христина Федорівна; Ochkuryova, H.F. |
Thesis Abstract | 2018 | 21-лют-2018 | Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел. | Дуда, Оксана Володимирівна; Duda, O.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 21-лют-2018 | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками | Богачик, Наталія Володимирівна; Bohachyk, N.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 20-лют-2018 | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | Давида, Василина Олегівна; Davyda, V.O. |
Thesis Abstract | 2018 | 20-лют-2018 | Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | Угрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні | Павлович, Марія Володимирівна; Pavlovych, M.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів | Сабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів | Cіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн | Притулюк, Наталія Володимирівна; Prituluk, N.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем | Глемба, Марія Богданівна; Glemba, M.B. |
Thesis Abstract | 2018 | 16-лют-2018 | Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн. | Вовчко, Олег Мирославович; Vovchko, O.M. |
Thesis Abstract | 2018 | 14-лют-2018 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин | Олексів, Валентина Романівна |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 173 з 173