Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Назва: Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Інші назви: Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content
Автори: Пилипець, Галина Сергіївна
Приналежність: Pylypets Halyna
Бібліографічний опис: Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description: Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Дата публікації: гру-2018
Дата внесення: 23-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Науковий керівник: Кухтин, Микола Дмитрович
УДК: 664.8
Теми: 181
харчові технології
кефір
дріжджі
молочнокислі мікроорганізми
kefir
yeast
lactic acid microorganisms
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу. Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади.
Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf360,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора