Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Пилипець, Галина Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-23T16:29:34Z | - |
dc.date.available | 2018-12-23T16:29:34Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу. Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади. | uk_UA |
dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | кефір | uk_UA |
dc.subject | дріжджі | uk_UA |
dc.subject | молочнокислі мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | kefir | uk_UA |
dc.subject | yeast | uk_UA |
dc.subject | lactic acid microorganisms | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів | uk_UA |
dc.title.alternative | Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Pylypets Halyna | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | 181 — харчові технології |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf | 360,72 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools