Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorПилипець, Галина Сергіївна-
dc.date.accessioned2018-12-23T16:29:34Z-
dc.date.available2018-12-23T16:29:34Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationПилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу. Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади.uk_UA
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectмолочнокислі мікроорганізмиuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectlactic acid microorganismsuk_UA
dc.titleОбґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівuk_UA
dc.title.alternativeSubstantiation of kefir microbiological analysis by yeasts contentuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenPylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationPylypets Halynauk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — харчові технології

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf360,72 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools