Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571| Títol: | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів |
| Altres títols: | Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content |
| Autor: | Пилипець, Галина Сергіївна |
| Affiliation: | Pylypets Halyna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Bibliographic description (International): | Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
| Data de publicació: | de -2018 |
| Date of entry: | 23-de -2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
| Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
| UDC: | 664.8 |
| Paraules clau: | 181 харчові технології кефір дріжджі молочнокислі мікроорганізми kefir yeast lactic acid microorganisms |
| Resum: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу.
Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади. Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571 |
| Content type: | Thesis Abstract |
| Apareix a les col·leccions: | 181 — харчові технології |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf | 360,72 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador