Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
タイトル: | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів |
その他のタイトル: | Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content |
著者: | Пилипець, Галина Сергіївна |
Affiliation: | Pylypets Halyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
発行日: | 12月-2018 |
Date of entry: | 23-12月-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
キーワード: | 181 харчові технології кефір дріжджі молочнокислі мікроорганізми kefir yeast lactic acid microorganisms |
抄録: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу.
Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади. Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571 |
Content type: | Thesis Abstract |
出現コレクション: | 181 — харчові технології |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf | 360,72 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Administratzailearen tresnak