Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571| Назва: | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів |
| Інші назви: | Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content |
| Автори: | Пилипець, Галина Сергіївна |
| Приналежність: | Pylypets Halyna |
| Бібліографічний опис: | Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Bibliographic description: | Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
| Дата публікації: | гру-2018 |
| Дата внесення: | 23-гру-2018 |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
| Науковий керівник: | Кухтин, Микола Дмитрович |
| УДК: | 664.8 |
| Теми: | 181 харчові технології кефір дріжджі молочнокислі мікроорганізми kefir yeast lactic acid microorganisms |
| Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу.
Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади. Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571 |
| Тип вмісту: | Thesis Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf | 360,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора