Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Titre: Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Autre(s) titre(s): Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content
Auteur(s): Пилипець, Галина Сергіївна
Affiliation: Pylypets Halyna
Bibliographic description (Ukraine): Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Date de publication: déc-2018
Date of entry: 23-déc-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Mots-clés: 181
харчові технології
кефір
дріжджі
молочнокислі мікроорганізми
kefir
yeast
lactic acid microorganisms
Résumé: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу. Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади.
Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :181 — харчові технології

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf360,72 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Herramientas de Administrador