Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Заглавие: Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Други Заглавия: Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content
Автори: Пилипець, Галина Сергіївна
Affiliation: Pylypets Halyna
Bibliographic description (Ukraine): Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Дата на Публикуване: Дек-2018
Date of entry: 23-Дек-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Ключови Думи: 181
харчові технології
кефір
дріжджі
молочнокислі мікроорганізми
kefir
yeast
lactic acid microorganisms
Резюме: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу. Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади.
Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Content type: Thesis Abstract
Показва се в Колекции:181 — харчові технології

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf360,72 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Offer Gweinyddol