Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571
Заглавие: | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів |
Други Заглавия: | Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content |
Автори: | Пилипець, Галина Сергіївна |
Affiliation: | Pylypets Halyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Пилипець Г.С. Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.С. Пилипець . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / H.S. Pylypets. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Дата на Публикуване: | Дек-2018 |
Date of entry: | 23-Дек-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Ключови Думи: | 181 харчові технології кефір дріжджі молочнокислі мікроорганізми kefir yeast lactic acid microorganisms |
Резюме: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних режимів зберігання кефіру на зміни його мікробіологічного складу.
Запропоновано кефір з кількістю дріжджів більше 1 млн. КУО/см3 вибраковувати, так як у ньому розвиваються органолептичні вади. Master's qualification work is devoted to the study of influence different modes of storage of kefir to change its microbiological composition Kefir has been proposed with a quantity of yeast more than 1 mil CFU / cm3 They choose, as they develop organoleptic defects. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26571 |
Content type: | Thesis Abstract |
Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pylypets H.S. Substantiation of kefir microbiological analysis by yeasts content.pdf | 360,72 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Offer Gweinyddol