Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590
Назва: | Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока |
Інші назви: | Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum. |
Автори: | Березовська, Лілія Володимирівна |
Приналежність: | Berezovska Lilia |
Бібліографічний опис: | Березовська Л.В. Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока/ Л.В. Березовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description: | Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.V. Berezovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Дата публікації: | гру-2018 |
Дата внесення: | 24-гру-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Науковий керівник: | Юкало, Володимир Глібович |
УДК: | 591.146-02 |
Теми: | 181 харчові технології пептиди ферментативний гідроліз білків папаїн білки гіпоалергенний гідролізат peptides papain hypoallergenic hydrolyzate proteins enzymatic hydrolysis of proteins |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню консервів для дитячого харчування методом збагачення їх гіпоалергенною сумішшю пептидів. Метою роботи є встановлення умов проведення протеолізу концентрату сироваткових білків папаїном для отримання гіпоалергенного гідролізату для використання у дитячих консервах. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу КСБ з використанням папаїну, в результаті якого утворюються низькомолекулярні пептиди, що не спричиняють алергічних реакцій організму. The Master's qualification work is devoted to the improvement of preserves for infant food, by the method of enriching them with a hypoallergenic mixture of peptides. The purpose of the work is to establish conditions for proteolysis of serum proteins concentrate with papain to obtain hypoallergenic hydrolyzate for use in preservatives for children. The rational regimes of the enzymatic hydrolysis of serum proteins concentrate are determined, using papain, which results in the formation of low molecular weight peptides that do not cause allergic reactions of the organism. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590 |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.pdf | 397,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора