Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590
Titolo: Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока
Titoli alternativi: Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.
Autori: Березовська, Лілія Володимирівна
Affiliation: Berezovska Lilia
Bibliographic description (Ukraine): Березовська Л.В. Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока/ Л.В. Березовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.V. Berezovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Data: dic-2018
Date of entry: 24-dic-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
UDC: 591.146-02
Parole chiave: 181
харчові технології
пептиди
ферментативний гідроліз білків
папаїн
білки
гіпоалергенний гідролізат
peptides
papain
hypoallergenic hydrolyzate
proteins
enzymatic hydrolysis of proteins
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню консервів для дитячого харчування методом збагачення їх гіпоалергенною сумішшю пептидів. Метою роботи є встановлення умов проведення протеолізу концентрату сироваткових білків папаїном для отримання гіпоалергенного гідролізату для використання у дитячих консервах. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу КСБ з використанням папаїну, в результаті якого утворюються низькомолекулярні пептиди, що не спричиняють алергічних реакцій організму.
The Master's qualification work is devoted to the improvement of preserves for infant food, by the method of enriching them with a hypoallergenic mixture of peptides. The purpose of the work is to establish conditions for proteolysis of serum proteins concentrate with papain to obtain hypoallergenic hydrolyzate for use in preservatives for children. The rational regimes of the enzymatic hydrolysis of serum proteins concentrate are determined, using papain, which results in the formation of low molecular weight peptides that do not cause allergic reactions of the organism.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590
Content type: Thesis Abstract
È visualizzato nelle collezioni:181 — харчові технології

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.pdf397,1 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione