Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorБерезовська, Лілія Володимирівна-
dc.date.accessioned2018-12-24T06:13:15Z-
dc.date.available2018-12-24T06:13:15Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationБерезовська Л.В. Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока/ Л.В. Березовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню консервів для дитячого харчування методом збагачення їх гіпоалергенною сумішшю пептидів. Метою роботи є встановлення умов проведення протеолізу концентрату сироваткових білків папаїном для отримання гіпоалергенного гідролізату для використання у дитячих консервах. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу КСБ з використанням папаїну, в результаті якого утворюються низькомолекулярні пептиди, що не спричиняють алергічних реакцій організму.uk_UA
dc.description.abstractThe Master's qualification work is devoted to the improvement of preserves for infant food, by the method of enriching them with a hypoallergenic mixture of peptides. The purpose of the work is to establish conditions for proteolysis of serum proteins concentrate with papain to obtain hypoallergenic hydrolyzate for use in preservatives for children. The rational regimes of the enzymatic hydrolysis of serum proteins concentrate are determined, using papain, which results in the formation of low molecular weight peptides that do not cause allergic reactions of the organism.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectпептидиuk_UA
dc.subjectферментативний гідроліз білківuk_UA
dc.subjectпапаїнuk_UA
dc.subjectбілкиuk_UA
dc.subjectгіпоалергенний гідролізатuk_UA
dc.subjectpeptidesuk_UA
dc.subjectpapainuk_UA
dc.subjecthypoallergenic hydrolyzateuk_UA
dc.subjectproteinsuk_UA
dc.subjectenzymatic hydrolysis of proteinsuk_UA
dc.titleОтримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молокаuk_UA
dc.title.alternativeObtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.uk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc591.146-02uk_UA
dc.identifier.citationenBerezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.V. Berezovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationBerezovska Liliauk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.pdf397,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора