Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Березовська, Лілія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-24T06:13:15Z | - |
dc.date.available | 2018-12-24T06:13:15Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Березовська Л.В. Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока/ Л.В. Березовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню консервів для дитячого харчування методом збагачення їх гіпоалергенною сумішшю пептидів. Метою роботи є встановлення умов проведення протеолізу концентрату сироваткових білків папаїном для отримання гіпоалергенного гідролізату для використання у дитячих консервах. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу КСБ з використанням папаїну, в результаті якого утворюються низькомолекулярні пептиди, що не спричиняють алергічних реакцій організму. | uk_UA |
dc.description.abstract | The Master's qualification work is devoted to the improvement of preserves for infant food, by the method of enriching them with a hypoallergenic mixture of peptides. The purpose of the work is to establish conditions for proteolysis of serum proteins concentrate with papain to obtain hypoallergenic hydrolyzate for use in preservatives for children. The rational regimes of the enzymatic hydrolysis of serum proteins concentrate are determined, using papain, which results in the formation of low molecular weight peptides that do not cause allergic reactions of the organism. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | пептиди | uk_UA |
dc.subject | ферментативний гідроліз білків | uk_UA |
dc.subject | папаїн | uk_UA |
dc.subject | білки | uk_UA |
dc.subject | гіпоалергенний гідролізат | uk_UA |
dc.subject | peptides | uk_UA |
dc.subject | papain | uk_UA |
dc.subject | hypoallergenic hydrolyzate | uk_UA |
dc.subject | proteins | uk_UA |
dc.subject | enzymatic hydrolysis of proteins | uk_UA |
dc.title | Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока | uk_UA |
dc.title.alternative | Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum. | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 591.146-02 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.V. Berezovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Berezovska Lilia | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — харчові технології |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.pdf | 397,1 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları