Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590
Títol: | Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока |
Altres títols: | Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum. |
Autor: | Березовська, Лілія Володимирівна |
Affiliation: | Berezovska Lilia |
Bibliographic description (Ukraine): | Березовська Л.В. Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока/ Л.В. Березовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.V. Berezovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Data de publicació: | de -2018 |
Date of entry: | 24-de -2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
UDC: | 591.146-02 |
Paraules clau: | 181 харчові технології пептиди ферментативний гідроліз білків папаїн білки гіпоалергенний гідролізат peptides papain hypoallergenic hydrolyzate proteins enzymatic hydrolysis of proteins |
Resum: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню консервів для дитячого харчування методом збагачення їх гіпоалергенною сумішшю пептидів. Метою роботи є встановлення умов проведення протеолізу концентрату сироваткових білків папаїном для отримання гіпоалергенного гідролізату для використання у дитячих консервах. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу КСБ з використанням папаїну, в результаті якого утворюються низькомолекулярні пептиди, що не спричиняють алергічних реакцій організму. The Master's qualification work is devoted to the improvement of preserves for infant food, by the method of enriching them with a hypoallergenic mixture of peptides. The purpose of the work is to establish conditions for proteolysis of serum proteins concentrate with papain to obtain hypoallergenic hydrolyzate for use in preservatives for children. The rational regimes of the enzymatic hydrolysis of serum proteins concentrate are determined, using papain, which results in the formation of low molecular weight peptides that do not cause allergic reactions of the organism. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590 |
Content type: | Thesis Abstract |
Apareix a les col·leccions: | 181 — харчові технології |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.pdf | 397,1 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Administrasjonsverktøy