Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590
Název: | Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока |
Další názvy: | Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum. |
Autoři: | Березовська, Лілія Володимирівна |
Affiliation: | Berezovska Lilia |
Bibliographic description (Ukraine): | Березовська Л.В. Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока/ Л.В. Березовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.V. Berezovska. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Datum vydání: | pro-2018 |
Date of entry: | 24-pro-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
UDC: | 591.146-02 |
Klíčová slova: | 181 харчові технології пептиди ферментативний гідроліз білків папаїн білки гіпоалергенний гідролізат peptides papain hypoallergenic hydrolyzate proteins enzymatic hydrolysis of proteins |
Abstrakt: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню консервів для дитячого харчування методом збагачення їх гіпоалергенною сумішшю пептидів. Метою роботи є встановлення умов проведення протеолізу концентрату сироваткових білків папаїном для отримання гіпоалергенного гідролізату для використання у дитячих консервах. Визначено раціональні режими процесу ферментативного гідролізу КСБ з використанням папаїну, в результаті якого утворюються низькомолекулярні пептиди, що не спричиняють алергічних реакцій організму. The Master's qualification work is devoted to the improvement of preserves for infant food, by the method of enriching them with a hypoallergenic mixture of peptides. The purpose of the work is to establish conditions for proteolysis of serum proteins concentrate with papain to obtain hypoallergenic hydrolyzate for use in preservatives for children. The rational regimes of the enzymatic hydrolysis of serum proteins concentrate are determined, using papain, which results in the formation of low molecular weight peptides that do not cause allergic reactions of the organism. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26590 |
Content type: | Thesis Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | 181 — харчові технології |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Berezovska L.V. Obtaning of hypoallergic hydrolyzers of lactoserum.pdf | 397,1 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Administrativa verktyg