Skip navigation
DSpace logo
  • Ana Sayfa
  • Listele
    • Bölümler & 
      Koleksiyonlar
    • Browse Items by:
    • Yayın Tarihi
    • Yazar
    • Başlık
    • Konu
    • UDC
    • Gönderi Tarihi
    • Content types
    • Languages
    • Magazines/collections
    • Conferences/Events
    • Edition containing
    • ISSN
    • Publishers
    • Affiliation
    • Degrees of dissertation
    • Graduation of theses
    • Discipline Dissertations
    • Dissertation councils
    • Institute for the protection of theses
    • Date submitted
  • Language
    • 中文
    • українська
    • Türkçe
    • ไทย
    • svenska
    • português
    • polski
    • norsk
    • 日本語
    • italiano
    • Bahasa Indonesia
    • magyar
    • Galician
    • français
    • Basque
    • Eesti
    • español
    • Ελληνικά
    • Deutsch
    • Welsh
    • čeština
    • català
    • български
    • English
  • Oturum
    • DSpace'im
    • Güncelleme Al
    • Profil Düzenle
  1. ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
  2. Роботи студентів
  3. Магістр

181 — харчові технології : [202] Koleksiyon ana sayfası İstatistikler

Logo
Приклади оформлення: диплом 1
Стисла інструкція щодо самоархівування магістерських робіт
Авторська довідка
Інструкція з розміщення магістерських робіт в інституційному репозитарії ELARTU

Browse
Yeni eklenen ögeler hakkında e-posta ile bildirim almak için bu koleksiyona üye olunuz. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Gönderi Tarihi in Azalan order): 201 to 202 of 202
< önceki 
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Thesis Abstract201816-Şub-2018Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.Вовчко, Олег Мирославович; Vovchko, O.M.
Thesis Abstract201814-Şub-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Collection's Items (Sorted by Gönderi Tarihi in Azalan order): 201 to 202 of 202
< önceki 

Keşfet

Yazar
  • 1 Adamishyn, Olha
  • 1 Albanskа, Iryna Tarasivna
  • 1 Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
  • 1 Arutiunian, David Aramovych
  • 1 Baida, Nataliia
  • 1 Bakalets, Oleh
  • 1 Bazar, Oksana Stanislavivna
  • 1 Berehovyi, Roman
  • 1 Bereketa V.P.
  • 1 Bernadina, Olena Mykolaivna
  • 1 Bilous, Olesia Mykolaivna
  • 1 Bilyk I.V.
  • 1 Bohachyk, N.V.
  • 1 Boiko, Liuba
  • 1 Borsuk, Ivan Petrovich
  • 1 Borys, Liubov Ihorivna
  • 1 Boyko, Nazarii Romanovych
  • 1 Budzinskyi А.S.
  • 1 Carbin, Nadiya Ihorivna
  • 1 Chaykivskyy, Adam
  • . sonraki >
Konu
  • 116 181
  • 116 харчові технології
  • 68 664
  • 21 664.8
  • 14 664.661
  • 11 жирнокислотний склад
  • 10 637.146
  • 10 bread
  • 10 butter
  • 10 хліб
  • 9 fatty acid composition
  • 8 technology
  • 8 wheat flour
  • 8 консервування
  • 8 органолептичні показники
  • 8 технологія
  • 7 freezing
  • 7 microwave processing
  • 7 raw milk
  • 7 заморожування
  • . sonraki >
Yayın tarihi
  • 29 2024
  • 36 2023
  • 14 2022
  • 28 2021
  • 31 2020
  • 31 2019
  • 33 2018
by type of content
  • 169 Master Thesis
  • 33 Thesis Abstract
by languages
  • 198 uk
Theme by Logo CINECA

DSpace Yazılımı Telif Hakkı © 2002-2010  Duraspace - Görüş & Öneri