Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515
Назва: | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин |
Інші назви: | Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs |
Автори: | Олексів, Валентина Романівна |
Приналежність: | ТНТУ імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Олексів В.Р. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / В.Р. Олексів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
Bibliographic description: | Oleksiv V.R. Development of a new kind of canned fruit with the use of medicinal herbs: the diploma of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.R. Oleksiv ; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
Дата публікації: | 2018 |
Дата внесення: | 14-лют-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Бейко, Людмила Агатоліївна |
УДК: | 621.9 |
Теми: | квіти кульбаби dandelion flowers листя м`яти перцевої leaves of soft pepper квіти бузини чорної elderberry flowers ягоди бузини чорної elderberry berries желе jelly консерви canned food пектин pectin |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням лікарських рослин, для вирішення проблем збагачення раціону людського харчування, консервованими продуктами, збагаченими біологічно активними речовинами та речовинами з лікувальними властивостями, з метою профілактики і лікування. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів з лікарських рослин. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням квіток кульбаби, листя м`яти перцевої, квіток та ягід бузини чорної. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515 |
Власник авторського права: | © Олексів В.Р., 2018 |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oleksiv_Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs.pdf | 209,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора