Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515
Tytuł: Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин
Inne tytuły: Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs
Authors: Олексів, Валентина Романівна
Affiliation: ТНТУ імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Олексів В.Р. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / В.Р. Олексів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.
Bibliographic description (International): Oleksiv V.R. Development of a new kind of canned fruit with the use of medicinal herbs: the diploma of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.R. Oleksiv ; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Data wydania: 2018
Date of entry: 14-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Бейко, Людмила Агатоліївна
UDC: 621.9
Słowa kluczowe: квіти кульбаби
dandelion flowers
листя м`яти перцевої
leaves of soft pepper
квіти бузини чорної
elderberry flowers
ягоди бузини чорної
elderberry berries
желе
jelly
консерви
canned food
пектин
pectin
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням лікарських рослин, для вирішення проблем збагачення раціону людського харчування, консервованими продуктами, збагаченими біологічно активними речовинами та речовинами з лікувальними властивостями, з метою профілактики і лікування. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів з лікарських рослин. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням квіток кульбаби, листя м`яти перцевої, квіток та ягід бузини чорної.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515
Właściciel praw autorskich: © Олексів В.Р., 2018
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Oleksiv_Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs.pdf209,54 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora