このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403| タイトル: | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників |
| その他のタイトル: | Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing |
| 著者: | Ванат, Галина Романівна |
| Affiliation: | Vanat Halyna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ванат Г.Р. Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.Р. Ванат. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Bibliographic description (International): | Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty / Vanat H.R. — Ternopil : Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p. |
| 発行日: | 12月-2018 |
| Date of entry: | 20-12月-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
| Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
| UDC: | 664.8 |
| キーワード: | 181 харчові технології полуниця свіжа і розморожена НВЧ-обробка фізико-хімічні органолептичні показники strawberry fresh and defrosted microwave processing physico-chemical organoleptic parameters |
| 抄録: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних способів розморожування полуниці на зміну фізико-хімічних властивостей і органолептичних показників |
| 記述: | Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of defrosting strawberries on the change of physical and chemical properties and organoleptic parameters |
| Content: | Визначено актуальність дослідження та постановку проблеми щодо впливу різних способів розморожування на фізико-хімічні і органолептичні показники плодово-овочевої продукції. Описано використані методики та методи досліджень, наведена схема проведених досліджень за темою магістерської роботи. За результатами експериментальних досліджень пропонується проводити розморожування полуниці за допомогою НВЧ-хвиль потужністю 450–600 Вт упродовж 3 хв. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403 |
| Content type: | Thesis Abstract |
| 出現コレクション: | 181 — харчові технології |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing.pdf | 363,04 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール