Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Ванат, Галина Романівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-20T14:17:21Z | - |
dc.date.available | 2018-12-20T14:17:21Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Ванат Г.Р. Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.Р. Ванат. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403 | - |
dc.description | Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of defrosting strawberries on the change of physical and chemical properties and organoleptic parameters | uk_UA |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних способів розморожування полуниці на зміну фізико-хімічних властивостей і органолептичних показників | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Визначено актуальність дослідження та постановку проблеми щодо впливу різних способів розморожування на фізико-хімічні і органолептичні показники плодово-овочевої продукції. Описано використані методики та методи досліджень, наведена схема проведених досліджень за темою магістерської роботи. За результатами експериментальних досліджень пропонується проводити розморожування полуниці за допомогою НВЧ-хвиль потужністю 450–600 Вт упродовж 3 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | полуниця свіжа і розморожена | uk_UA |
dc.subject | НВЧ-обробка | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | strawberry fresh and defrosted | uk_UA |
dc.subject | microwave processing | uk_UA |
dc.subject | physico-chemical | uk_UA |
dc.subject | organoleptic parameters | uk_UA |
dc.title | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty / Vanat H.R. — Ternopil : Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Vanat Halyna | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing.pdf | 363,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора