Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403
Título : | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників |
Otros títulos : | Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing |
Autor : | Ванат, Галина Романівна |
Affiliation: | Vanat Halyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Ванат Г.Р. Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.Р. Ванат. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty / Vanat H.R. — Ternopil : Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p. |
Fecha de publicación : | dic-2018 |
Date of entry: | 20-dic-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Palabras clave : | 181 харчові технології полуниця свіжа і розморожена НВЧ-обробка фізико-хімічні органолептичні показники strawberry fresh and defrosted microwave processing physico-chemical organoleptic parameters |
Resumen : | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних способів розморожування полуниці на зміну фізико-хімічних властивостей і органолептичних показників |
Descripción : | Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of defrosting strawberries on the change of physical and chemical properties and organoleptic parameters |
Content: | Визначено актуальність дослідження та постановку проблеми щодо впливу різних способів розморожування на фізико-хімічні і органолептичні показники плодово-овочевої продукції. Описано використані методики та методи досліджень, наведена схема проведених досліджень за темою магістерської роботи. За результатами експериментальних досліджень пропонується проводити розморожування полуниці за допомогою НВЧ-хвиль потужністю 450–600 Вт упродовж 3 хв. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403 |
Content type: | Thesis Abstract |
Aparece en las colecciones: | 181 — харчові технології |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing.pdf | 363,04 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador