Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403| Назва: | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників |
| Інші назви: | Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing |
| Автори: | Ванат, Галина Романівна |
| Приналежність: | Vanat Halyna |
| Бібліографічний опис: | Ванат Г.Р. Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.Р. Ванат. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Bibliographic description: | Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty / Vanat H.R. — Ternopil : Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p. |
| Дата публікації: | гру-2018 |
| Дата внесення: | 20-гру-2018 |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
| Науковий керівник: | Кухтин, Микола Дмитрович |
| УДК: | 664.8 |
| Теми: | 181 харчові технології полуниця свіжа і розморожена НВЧ-обробка фізико-хімічні органолептичні показники strawberry fresh and defrosted microwave processing physico-chemical organoleptic parameters |
| Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних способів розморожування полуниці на зміну фізико-хімічних властивостей і органолептичних показників |
| Опис: | Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of defrosting strawberries on the change of physical and chemical properties and organoleptic parameters |
| Зміст: | Визначено актуальність дослідження та постановку проблеми щодо впливу різних способів розморожування на фізико-хімічні і органолептичні показники плодово-овочевої продукції. Описано використані методики та методи досліджень, наведена схема проведених досліджень за темою магістерської роботи. За результатами експериментальних досліджень пропонується проводити розморожування полуниці за допомогою НВЧ-хвиль потужністю 450–600 Вт упродовж 3 хв. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403 |
| Тип вмісту: | Thesis Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing.pdf | 363,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора