Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403
Заглавие: | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників |
Други Заглавия: | Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing |
Автори: | Ванат, Галина Романівна |
Affiliation: | Vanat Halyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Ванат Г.Р. Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.Р. Ванат. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty / Vanat H.R. — Ternopil : Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p. |
Дата на Публикуване: | Дек-2018 |
Date of entry: | 20-Дек-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Ключови Думи: | 181 харчові технології полуниця свіжа і розморожена НВЧ-обробка фізико-хімічні органолептичні показники strawberry fresh and defrosted microwave processing physico-chemical organoleptic parameters |
Резюме: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних способів розморожування полуниці на зміну фізико-хімічних властивостей і органолептичних показників |
Описание: | Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of defrosting strawberries on the change of physical and chemical properties and organoleptic parameters |
Content: | Визначено актуальність дослідження та постановку проблеми щодо впливу різних способів розморожування на фізико-хімічні і органолептичні показники плодово-овочевої продукції. Описано використані методики та методи досліджень, наведена схема проведених досліджень за темою магістерської роботи. За результатами експериментальних досліджень пропонується проводити розморожування полуниці за допомогою НВЧ-хвиль потужністю 450–600 Вт упродовж 3 хв. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403 |
Content type: | Thesis Abstract |
Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing.pdf | 363,04 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти