Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809| Title: | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв |
| Other Titles: | Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks |
| Authors: | Давида, Василина Олегівна Davyda, V.O. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
| Issue Date: | 2018 |
| Submitted date: | 2018 |
| Date of entry: | 20-feb-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| UDC: | 637.146.34. |
| Keywords: | йогурт yogurt термізація термізація охолодження cooling мікрофлора microflora |
| Abstract: | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809 |
| Copyright owner: | © Давида В.О. |
| Content type: | Thesis Abstract |
| Ebben a gyűjteményben: | 181 — харчові технології |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Davyda_Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks.pdf | 246,53 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools