กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809| ชื่อเรื่อง: | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks |
| ผู้แต่ง: | Давида, Василина Олегівна Davyda, V.O. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
| วันที่เผยแพร่: | 2018 |
| Submitted date: | 2018 |
| Date of entry: | 20-กุม-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| UDC: | 637.146.34. |
| คำสำคัญ: | йогурт yogurt термізація термізація охолодження cooling мікрофлора microflora |
| บทคัดย่อ: | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809 |
| Copyright owner: | © Давида В.О. |
| Content type: | Thesis Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | 181 — харчові технології |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| Davyda_Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks.pdf | 246,53 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ