Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Давида, Василина Олегівна | - |
| dc.contributor.author | Davyda, V.O. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-20T13:59:04Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-20T13:59:04Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.date.submitted | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. | uk_UA |
| dc.identifier.citation | Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809 | - |
| dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | йогурт | uk_UA |
| dc.subject | yogurt | uk_UA |
| dc.subject | термізація | uk_UA |
| dc.subject | термізація | uk_UA |
| dc.subject | охолодження | uk_UA |
| dc.subject | cooling | uk_UA |
| dc.subject | мікрофлора | uk_UA |
| dc.subject | microflora | uk_UA |
| dc.title | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | uk_UA |
| dc.title.alternative | Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks | uk_UA |
| dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
| dc.rights.holder | © Давида В.О. | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
| dc.subject.udc | 637.146.34. | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — харчові технології | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| Davyda_Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks.pdf | 246,53 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları