Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Назва: | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв |
Інші назви: | Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks |
Автори: | Давида, Василина Олегівна Davyda, V.O. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
Дата публікації: | 2018 |
Дата подання: | 2018 |
Дата внесення: | 20-лют-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Крупа, Ольга Миколаївна |
УДК: | 637.146.34. |
Теми: | йогурт yogurt термізація термізація охолодження cooling мікрофлора microflora |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809 |
Власник авторського права: | © Давида В.О. |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Davyda_Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks.pdf | 246,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора