Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633| Titre: | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні |
| Autre(s) titre(s): | Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing |
| Auteur(s): | Павлович, Марія Володимирівна Pavlovych, M.V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Павлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
| Bibliographic description (International): | Pavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
| Date de publication: | 2018 |
| Submitted date: | 2018 |
| Date of entry: | 18-fév-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
| UDC: | 664 |
| Mots-clés: | фруктові соки fruit juices рН (водневий показник) pH (hydrogen indicator) ОВП (окисно-відновний потенціал) ORP (oxidation-reduction potential) охолодження cooling заморожування freezing |
| Résumé: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури. Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature. |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633 |
| Copyright owner: | © Павлович М.В., 2018 |
| Content type: | Thesis Abstract |
| Collection(s) : | 181 — харчові технології |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Pavlovych_Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf | 215,56 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration