Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633| Назва: | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні |
| Інші назви: | Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing |
| Автори: | Павлович, Марія Володимирівна Pavlovych, M.V. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Бібліографічний опис: | Павлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
| Bibliographic description: | Pavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
| Дата публікації: | 2018 |
| Дата подання: | 2018 |
| Дата внесення: | 18-лют-2018 |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль |
| Науковий керівник: | Покотило, Олег Степанович |
| УДК: | 664 |
| Теми: | фруктові соки fruit juices рН (водневий показник) pH (hydrogen indicator) ОВП (окисно-відновний потенціал) ORP (oxidation-reduction potential) охолодження cooling заморожування freezing |
| Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури. Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633 |
| Власник авторського права: | © Павлович М.В., 2018 |
| Тип вмісту: | Thesis Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Pavlovych_Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf | 215,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора