Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633
Назва: Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні
Інші назви: Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing
Автори: Павлович, Марія Володимирівна
Pavlovych, M.V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Павлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.
Bibliographic description: Pavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 18-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Покотило, Олег Степанович
УДК: 664
Теми: фруктові соки
fruit juices
рН (водневий показник)
pH (hydrogen indicator)
ОВП (окисно-відновний потенціал)
ORP (oxidation-reduction potential)
охолодження
cooling
заморожування
freezing
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури.
Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633
Власник авторського права: © Павлович М.В., 2018
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pavlovych_Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf215,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора