181 — харчові технології : [64] Collection home page

Приклади оформлення: диплом 1
Стисла інструкція щодо самоархівування магістерських робіт

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 64 of 64
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master Thesis201910-Jan-2020Характеристика рідкого молокозсідального препарату для виробництва м’яких карпатських сирівСамуляк, Петро Юрійович; Samulak, P.Y.
Master Thesis20195-Jan-2020Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молокаДаньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O.
Master Thesis20195-Jan-2020Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молокаДаньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M.
Master Thesis20195-Jan-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Master Thesis20195-Jan-2020Розроблення продукту кефірного, збагаченого біоактивними фосфопептидамиМаліцька, Наталія Ігорівна; Malitska N.I.
Master Thesis20195-Jan-2020Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походженняБерекета, Віта Петрівна; Bereketa V.P.
Master Thesis20195-Jan-2020Порівняльна характеристика казеїну, отриманого із коров’ячого молока при використанні різних кислотГунчак, Марія Михайлівна; Hunchak M.M.
Master Thesis20192-Jan-2020Експрес метод аналізу білків сироватки молокаЛучканін, Наталія Василівна; Luchkanin N.V.
Master Thesis20192-Jan-2020Отримання глікопротеїну з коров’ячого молокаРейтерович, Ірина Олегівна
Master Thesis20191-Jan-2020Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питногоВоробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А.
Master Thesis20191-Jan-2020Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЛотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M.
Master Thesis20191-Jan-2020Отримання біологічно активних фосфопептидів з протеїнів молокаПроцик, Денис Іванович; Protsyk D.I.
Master Thesis20191-Jan-2020Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачуСтайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A.
Master Thesis20191-Jan-2020Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягідСеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A.
Master Thesis20191-Jan-2020Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачуПавлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M.
Master Thesis201929-Dec-2019Дослідження процесу термопластифікації сирного пласта із застосуванням його у цеху виробництва сирів типу “Pasta filata”Білик, Ірина Валентинівна; Bilyk I.V.
Master Thesis201929-Dec-2019Розробка нового виду консервованих маринадівФрей, Ярослав Іванович; Frey J.I.
Master Thesis201929-Dec-2019Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукруФедорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B.
Master Thesis201929-Dec-2019Удосконалення технології фруктових консервів з високим вмістом сухих речовинТомашівський, Віталій Петрович; Tomashivskii V.V.
Master Thesis201929-Dec-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.
Master Thesis201929-Dec-2019Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молокаРадчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A.
Master Thesis201929-Dec-2019Розробка і технологія виготовлення йогурту з ЙодомЛиховида, Володимир Олександрович; Lykhovyda V.O.
Master Thesis201929-Dec-2019Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганніКолихалін, Олександр Андрійович; Kolychalin О.A.
Master Thesis201929-Dec-2019Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омегаВитрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А.
Master Thesis201929-Dec-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E.
Master Thesis201929-Dec-2019Обґрунтування термінів зберігання плодів і овочів упакованих під вакуумом у плівкуФечан, Іван Андрійович; Fechan І.A.
Master Thesis201929-Dec-2019Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочівКадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V.
Master Thesis201929-Dec-2019Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировиниЩур, Юлія Андріївна; Shchur Y.А.
Master Thesis201929-Dec-2019Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировиниБудзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S.
Master Thesis201929-Dec-2019Дослідження способів безвідходної переробки сировини при виробництві фруктових приправЖабран, Моуніа; Zhabran Mоunia
Master Thesis201929-Dec-2019Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцехуСмачило, Оксана Петрівна; Smachylo O.P.
Thesis AbstractDec-201824-Jan-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Thesis AbstractDec-20189-Jan-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Thesis AbstractDec-201826-Dec-2018Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціКафтан, Анатолій Іванович
Thesis AbstractDec-201826-Dec-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Thesis AbstractDec-201826-Dec-2018Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганніСмерик, Віталій Володимирович
Thesis AbstractDec-201826-Dec-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Thesis AbstractDec-201824-Dec-2018Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молокаБерезовська, Лілія Володимирівна
Thesis AbstractDec-201823-Dec-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Thesis AbstractDec-201823-Dec-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Thesis AbstractDec-201823-Dec-2018Розробка технології соління томатів багатокомпонентними закваскамиЛяшонка, Юрій Андрійович
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодівКовальчук, Тетяна Петрівна
Thesis AbstractDec-201820-Dec-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Thesis AbstractDec-201820-Dec-2018Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообмінникуБереза, Катерина Сергіївна
Thesis Abstract201826-Feb-2018Отримання молочних білків за допомогою електрофорезуПаскевич, Вікторія Михайлівна; Paskevych, V.M.
Thesis Abstract201826-Feb-2018Дослідження процесу сушіння томатівКорнутяк, Оксана Валеріївна; Kornutyak, O.V.
Thesis Abstract201826-Feb-2018Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V.
Thesis Abstract201826-Feb-2018Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратівОчкурьова, Христина Федорівна; Ochkuryova, H.F.
Thesis Abstract201821-Feb-2018Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.Дуда, Оксана Володимирівна; Duda, O.V.
Thesis Abstract201821-Feb-2018Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія Володимирівна; Bohachyk, N.V.
Thesis Abstract201820-Feb-2018Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоївДавида, Василина Олегівна; Davyda, V.O.
Thesis Abstract201820-Feb-2018Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуУгрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V.
Thesis Abstract201818-Feb-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.
Thesis Abstract201818-Feb-2018Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванніПавлович, Марія Володимирівна; Pavlovych, M.V.
Thesis Abstract201818-Feb-2018Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівСабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E.
Thesis Abstract201818-Feb-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктівCіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V.
Thesis Abstract201818-Feb-2018Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тоннПритулюк, Наталія Володимирівна; Prituluk, N.V.
Thesis Abstract201818-Feb-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V.
Thesis Abstract201818-Feb-2018Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемГлемба, Марія Богданівна; Glemba, M.B.
Thesis Abstract201816-Feb-2018Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.Вовчко, Олег Мирославович; Vovchko, O.M.
Thesis Abstract201814-Feb-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 64 of 64