181 — харчові технології : [33] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 33 of 33
TypeIssue DateTitleAuthor(s)
Thesis AbstractDec-2018Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Thesis AbstractDec-2018Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Thesis AbstractDec-2018Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціКафтан, Анатолій Іванович
Thesis AbstractDec-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Thesis AbstractDec-2018Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганніСмерик, Віталій Володимирович
Thesis AbstractDec-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Thesis AbstractDec-2018Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молокаБерезовська, Лілія Володимирівна
Thesis AbstractDec-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Thesis AbstractDec-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Thesis AbstractDec-2018Розробка технології соління томатів багатокомпонентними закваскамиЛяшонка, Юрій Андрійович
Thesis AbstractDec-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis AbstractDec-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis AbstractDec-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Thesis AbstractDec-2018Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодівКовальчук, Тетяна Петрівна
Thesis AbstractDec-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Thesis AbstractDec-2018Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообмінникуБереза, Катерина Сергіївна
Thesis Abstract2018Отримання молочних білків за допомогою електрофорезуПаскевич, Вікторія Михайлівна; Paskevych, V.M.
Thesis Abstract2018Дослідження процесу сушіння томатівКорнутяк, Оксана Валеріївна; Kornutyak, O.V.
Thesis Abstract2018Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V.
Thesis Abstract2018Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратівОчкурьова, Христина Федорівна; Ochkuryova, H.F.
Thesis Abstract2018Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.Дуда, Оксана Володимирівна; Duda, O.V.
Thesis Abstract2018Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія Володимирівна; Bohachyk, N.V.
Thesis Abstract2018Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоївДавида, Василина Олегівна; Davyda, V.O.
Thesis Abstract2018Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуУгрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V.
Thesis Abstract2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.
Thesis Abstract2018Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванніПавлович, Марія Володимирівна; Pavlovych, M.V.
Thesis Abstract2018Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівСабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E.
Thesis Abstract2018Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктівCіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V.
Thesis Abstract2018Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тоннПритулюк, Наталія Володимирівна; Prituluk, N.V.
Thesis Abstract2018Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V.
Thesis Abstract2018Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемГлемба, Марія Богданівна; Glemba, M.B.
Thesis Abstract2018Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.Вовчко, Олег Мирославович; Vovchko, O.M.
Thesis Abstract2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 33 of 33