Browse
Subscriviu-vos per rebre un correu electrònic cada vegada que s'introdueixi un nou ítem en aquesta col·lecció. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 173
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Master Thesisde -202319-de -2024Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктівБакалець, Олег Іванович; Bakalets, Oleh
Master Thesisde -202319-de -2024Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цехуЧернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii
Master Thesisde -202318-de -2024Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хлібаЧубик, Віра Іванівна; Chubyk, Vira
Master Thesisde -202318-de -2024Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробівДомитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro
Master Thesisde -202318-de -2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами з проєктуванням цеху пшеничного хлібаГриців, Сергій Іванович; Hrytsiv, Serhii
Master Thesisde -202318-de -2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого соєвими продуктами з проєктуванням цеху житньо-пшеничних виробівГолик, Олена Володимирівна; Holyk, Olena
Master Thesisde -202318-de -2024Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочногоЧереватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola
Master Thesisde -202318-de -2024Розроблення технології сироваткового ферментованого напою з проєктуванням цеху сиру к/м роздільним способомЧижевська, Марія Мирославівна; Chyzhevska, Mariia
Master Thesisde -202317-de -2024Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру із розробленням проєкту цеху з виробництва сиру к/м традиційним способом та продуктів на його основіЖурбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii
Master Thesisde -202317-de -2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii
Master Thesisde -202317-de -2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбиремНадюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan
Master Thesisde -202317-de -2024Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способомЖурбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman
Master Thesisde -202317-de -2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesisde -202317-de -2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master Thesisde -202317-de -2024Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної оліїТрачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar
Master Thesisde -202317-de -2024Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництвоАдамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha
Master Thesisde -202316-de -2024Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продуктуДалєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr
Master Thesisde -202316-de -2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодомКравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav
Master Thesisde -202315-de -2024Розроблення технології кисломолочного напою з алое вера з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів потужністю 33 т молока за змінуФігуш, Григорій Васильович; Figush, Grygorii
Master Thesisde -202315-de -2024Розробка рецептури та технології консервування плодово-ягідних концентратівФігуш, Петро Андрійович; Figush, Petro Andriyovych
Master Thesisde -202315-de -2024Дослідження протеолітичних властивостей лактококів з проєктуванням цеху виробництва сичужних сирів на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Величко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen
Master Thesisde -202315-de -2024Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва пшеничного хліба стійкого до черствіння з проєктуванням цеху пшеничного хлібаТимків, Анатолій Васильович; Tymkiv, Anatoly Vasyliovych
Master Thesisde -202315-de -2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, Павло Богданович; Krysa, Pavlo Bogdanovich
Master Thesisde -202315-de -2024Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредівКозловський, Василь Русланович; Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych
Master Thesisde -202315-de -2024Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментаціїКарабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna
Master Thesisde -202315-de -2024Дослідження впливу різної кількості дріжджів на мікробіологічні показники кефіру з проектуванням цеху кисломолочного продуктуДзюрбас, Людмила Сергіївна; Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna
Master Thesisde -202315-de -2024Удосконалення технології виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням закваски з пропіоновокислих бактерійБорсук, Іван Петрович; Borsuk, Ivan Petrovich
Master Thesisde -202315-de -2024Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва кисломолочного продукту з селерою з проєктуванням цеху виробництваБойко, Назарій Романович; Boyko, Nazarii Romanovych
Master Thesisde -202314-de -2024Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівБереговий, Роман Володимирович; Berehovyi, Roman
Master Thesisde -202314-de -2024Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor
Master Thesisde -202314-de -2024Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаРоган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna
Master Thesisde -202314-de -2024Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаКогут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna
Master Thesisde -202314-de -2024Розробка житньої закваски для хліба з штамами молочнокислих бактерій із впровадженням у технологію виробництва житньо-пшеничного хлібаГудь, Володимир Іванович; Gud, Volodymyr Ivanovych
Master Thesisde -202313-de -2024Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаМультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav
Master Thesisde -202313-de -2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого бататом з проєктуванням цеху пшеничних виробівГарасимів, Максим Михайлович; Harasymiv, Maksym
Master Thesisde -202313-de -2024Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирівЦибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana
Master Thesis20227-de -2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis202231-de -2022Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростейП'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna
Master Thesis202231-de -2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці.Кузьмич, Надія Іванівна; Kuzmych, Nadiia Ivanivna
Master Thesis202231-de -2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировиниКостів, Оксана Сергіївна; Kostiv, Oksana Serhiivna
Master Thesis202231-de -2022Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукціїКравець, Тетяна Ігорівна; Kravets, Tetiana Ihorivna
Master Thesis202231-de -2022Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберіганняХижнюк, Яна Юріївна; Khyzhniuk, Yana Yuriivna
Master Thesis202231-de -2022Розробка технології низькоалергенного ферментованого напою з проектуванням цеху кисломолочних продуктів.Шкільна, Марта Богданівна; Shkilna, Marta Bogdanivna
Master Thesis202230-de -2022Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis202230-de -2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis202230-de -2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna
Master Thesis202230-de -2022Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберіганняГайдук, Сергій Володимирович; Hayduk, Serhii Volodymyrovych
Master Thesis202230-de -2022Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какаоБазар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis202230-de -2022Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарніНавольський, Святослав Назарович; Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych
Master Thesis202230-de -2022Розробка електрофоретичної системи для білків сироватки з проектуванням цеху кисломолочних продуктівАлбанська, Ірина Тарасівна; Albanskа, Iryna Tarasivna
Master Thesis202131-de -2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis202130-de -2021Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотСмоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan
Master Thesis202130-de -2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Master Thesis202130-de -2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis202130-de -2021Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеномБайда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia
Master Thesis202130-de -2021Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олійПташник, Олег Степанович; Ptashnyk, Oleh
Master Thesis202130-de -2021Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютеновогоТроян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna
Master Thesis202130-de -2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202130-de -2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Master Thesis202130-de -2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesis202130-de -2021Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської областіЗюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro
Master Thesis202129-de -2021Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочногоСлимак, Марія Ігорівна; Slymak, Mariia
Master Thesis202129-de -2021Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йодуЯнів, Анна Романівна; Yaniv, Anna
Master Thesis202129-de -2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesis202129-de -2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Master Thesis202128-de -2021Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за змінуСвистун, Оксана Степанівна; Svystun, Oksana
Master Thesis202128-de -2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis202128-de -2021Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозріванняСолодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Master Thesis202128-de -2021Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністюСлимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta
Master Thesis202127-de -2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202127-de -2021Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошнаРудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy
Master Thesis202127-de -2021Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина Володимирівна; Voitko, Khrystyna
Master Thesis202127-de -2021Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молокаКутянська, Наталія Степанівна; Kutianska, Nataliia
Master Thesis202126-de -2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Master Thesis202126-de -2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Master Thesis202126-de -2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesis202126-de -2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis202126-de -2021Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквоюЛабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia
Master Thesis202030-de -2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis202030-de -2020Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення сокуВласов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis202030-de -2020Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білківПержило, Уляна Василівна; Perzhylo, Uliana Vasylivna
Master Thesis202029-de -2020Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna
Master Thesis202029-de -2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesis202029-de -2020Характеристика властивостей молочнокислих лактококівІгнатів, Ірина Олександрівна; Ihnativ, Iryna Oleksandrivna
Master Thesis202029-de -2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Master Thesis202029-de -2020Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківВитвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis202028-de -2020Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профільАрутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych
Master Thesis202028-de -2020Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівvГудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna
Master Thesis202028-de -2020Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцехРакоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna
Master Thesis202028-de -2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Master Thesis202028-de -2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Master Thesis202028-de -2020Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної оліїНовіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis202028-de -2020Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметриПаламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna
Master Thesis202028-de -2020Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молокаДенека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna
Master Thesis202028-de -2020Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желеМузичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis202028-de -2020Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католітМатіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna
Master Thesis202028-de -2020Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олійМазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis202028-de -2020Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїнуБорис, Любов Ігорівна; Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis202028-de -2020Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соківПохно, Іванна Адамівна; Pokhno, Ivanna Adamivna
Master Thesis202028-de -2020Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 173