Procházet
Přihlásit se k zasílání denních e-mailů o novinkách RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Záznamy kolekce (řazeno podle Datum zaslání v sestupně pořadí): 1 až 100 z 173
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Master Thesispro-202319-led-2024Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктівБакалець, Олег Іванович; Bakalets, Oleh
Master Thesispro-202319-led-2024Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цехуЧернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii
Master Thesispro-202318-led-2024Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хлібаЧубик, Віра Іванівна; Chubyk, Vira
Master Thesispro-202318-led-2024Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробівДомитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro
Master Thesispro-202318-led-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами з проєктуванням цеху пшеничного хлібаГриців, Сергій Іванович; Hrytsiv, Serhii
Master Thesispro-202318-led-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого соєвими продуктами з проєктуванням цеху житньо-пшеничних виробівГолик, Олена Володимирівна; Holyk, Olena
Master Thesispro-202318-led-2024Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочногоЧереватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola
Master Thesispro-202318-led-2024Розроблення технології сироваткового ферментованого напою з проєктуванням цеху сиру к/м роздільним способомЧижевська, Марія Мирославівна; Chyzhevska, Mariia
Master Thesispro-202317-led-2024Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру із розробленням проєкту цеху з виробництва сиру к/м традиційним способом та продуктів на його основіЖурбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii
Master Thesispro-202317-led-2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii
Master Thesispro-202317-led-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбиремНадюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan
Master Thesispro-202317-led-2024Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способомЖурбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman
Master Thesispro-202317-led-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesispro-202317-led-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master Thesispro-202317-led-2024Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної оліїТрачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar
Master Thesispro-202317-led-2024Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництвоАдамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha
Master Thesispro-202316-led-2024Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продуктуДалєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr
Master Thesispro-202316-led-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодомКравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav
Master Thesispro-202315-led-2024Розроблення технології кисломолочного напою з алое вера з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів потужністю 33 т молока за змінуФігуш, Григорій Васильович; Figush, Grygorii
Master Thesispro-202315-led-2024Розробка рецептури та технології консервування плодово-ягідних концентратівФігуш, Петро Андрійович; Figush, Petro Andriyovych
Master Thesispro-202315-led-2024Дослідження протеолітичних властивостей лактококів з проєктуванням цеху виробництва сичужних сирів на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Величко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen
Master Thesispro-202315-led-2024Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва пшеничного хліба стійкого до черствіння з проєктуванням цеху пшеничного хлібаТимків, Анатолій Васильович; Tymkiv, Anatoly Vasyliovych
Master Thesispro-202315-led-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, Павло Богданович; Krysa, Pavlo Bogdanovich
Master Thesispro-202315-led-2024Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредівКозловський, Василь Русланович; Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych
Master Thesispro-202315-led-2024Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментаціїКарабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna
Master Thesispro-202315-led-2024Дослідження впливу різної кількості дріжджів на мікробіологічні показники кефіру з проектуванням цеху кисломолочного продуктуДзюрбас, Людмила Сергіївна; Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna
Master Thesispro-202315-led-2024Удосконалення технології виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням закваски з пропіоновокислих бактерійБорсук, Іван Петрович; Borsuk, Ivan Petrovich
Master Thesispro-202315-led-2024Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва кисломолочного продукту з селерою з проєктуванням цеху виробництваБойко, Назарій Романович; Boyko, Nazarii Romanovych
Master Thesispro-202314-led-2024Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівБереговий, Роман Володимирович; Berehovyi, Roman
Master Thesispro-202314-led-2024Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor
Master Thesispro-202314-led-2024Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаРоган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna
Master Thesispro-202314-led-2024Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаКогут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna
Master Thesispro-202314-led-2024Розробка житньої закваски для хліба з штамами молочнокислих бактерій із впровадженням у технологію виробництва житньо-пшеничного хлібаГудь, Володимир Іванович; Gud, Volodymyr Ivanovych
Master Thesispro-202313-led-2024Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаМультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav
Master Thesispro-202313-led-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого бататом з проєктуванням цеху пшеничних виробівГарасимів, Максим Михайлович; Harasymiv, Maksym
Master Thesispro-202313-led-2024Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирівЦибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana
Master Thesis20227-led-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis202231-pro-2022Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростейП'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna
Master Thesis202231-pro-2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці.Кузьмич, Надія Іванівна; Kuzmych, Nadiia Ivanivna
Master Thesis202231-pro-2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировиниКостів, Оксана Сергіївна; Kostiv, Oksana Serhiivna
Master Thesis202231-pro-2022Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукціїКравець, Тетяна Ігорівна; Kravets, Tetiana Ihorivna
Master Thesis202231-pro-2022Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберіганняХижнюк, Яна Юріївна; Khyzhniuk, Yana Yuriivna
Master Thesis202231-pro-2022Розробка технології низькоалергенного ферментованого напою з проектуванням цеху кисломолочних продуктів.Шкільна, Марта Богданівна; Shkilna, Marta Bogdanivna
Master Thesis202230-pro-2022Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis202230-pro-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis202230-pro-2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna
Master Thesis202230-pro-2022Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберіганняГайдук, Сергій Володимирович; Hayduk, Serhii Volodymyrovych
Master Thesis202230-pro-2022Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какаоБазар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis202230-pro-2022Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарніНавольський, Святослав Назарович; Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych
Master Thesis202230-pro-2022Розробка електрофоретичної системи для білків сироватки з проектуванням цеху кисломолочних продуктівАлбанська, Ірина Тарасівна; Albanskа, Iryna Tarasivna
Master Thesis202131-pro-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis202130-pro-2021Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотСмоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan
Master Thesis202130-pro-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Master Thesis202130-pro-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis202130-pro-2021Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеномБайда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia
Master Thesis202130-pro-2021Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олійПташник, Олег Степанович; Ptashnyk, Oleh
Master Thesis202130-pro-2021Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютеновогоТроян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna
Master Thesis202130-pro-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202130-pro-2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Master Thesis202130-pro-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesis202130-pro-2021Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської областіЗюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro
Master Thesis202129-pro-2021Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочногоСлимак, Марія Ігорівна; Slymak, Mariia
Master Thesis202129-pro-2021Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йодуЯнів, Анна Романівна; Yaniv, Anna
Master Thesis202129-pro-2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesis202129-pro-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Master Thesis202128-pro-2021Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за змінуСвистун, Оксана Степанівна; Svystun, Oksana
Master Thesis202128-pro-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis202128-pro-2021Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозріванняСолодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Master Thesis202128-pro-2021Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністюСлимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta
Master Thesis202127-pro-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202127-pro-2021Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошнаРудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy
Master Thesis202127-pro-2021Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина Володимирівна; Voitko, Khrystyna
Master Thesis202127-pro-2021Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молокаКутянська, Наталія Степанівна; Kutianska, Nataliia
Master Thesis202126-pro-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Master Thesis202126-pro-2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Master Thesis202126-pro-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesis202126-pro-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis202126-pro-2021Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквоюЛабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia
Master Thesis202030-pro-2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis202030-pro-2020Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення сокуВласов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis202030-pro-2020Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білківПержило, Уляна Василівна; Perzhylo, Uliana Vasylivna
Master Thesis202029-pro-2020Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna
Master Thesis202029-pro-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesis202029-pro-2020Характеристика властивостей молочнокислих лактококівІгнатів, Ірина Олександрівна; Ihnativ, Iryna Oleksandrivna
Master Thesis202029-pro-2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Master Thesis202029-pro-2020Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківВитвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis202028-pro-2020Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профільАрутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych
Master Thesis202028-pro-2020Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівvГудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna
Master Thesis202028-pro-2020Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцехРакоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna
Master Thesis202028-pro-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Master Thesis202028-pro-2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Master Thesis202028-pro-2020Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної оліїНовіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis202028-pro-2020Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметриПаламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna
Master Thesis202028-pro-2020Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молокаДенека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna
Master Thesis202028-pro-2020Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желеМузичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis202028-pro-2020Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католітМатіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna
Master Thesis202028-pro-2020Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олійМазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis202028-pro-2020Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїнуБорис, Любов Ігорівна; Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis202028-pro-2020Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соківПохно, Іванна Адамівна; Pokhno, Ivanna Adamivna
Master Thesis202028-pro-2020Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Záznamy kolekce (řazeno podle Datum zaslání v sestupně pořadí): 1 až 100 z 173