Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633| Tytuł: | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні |
| Inne tytuły: | Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing |
| Authors: | Павлович, Марія Володимирівна Pavlovych, M.V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Павлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
| Bibliographic description (International): | Pavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
| Data wydania: | 2018 |
| Data archiwizacji: | 2018 |
| Date of entry: | 18-lut-2018 |
| Kraj (kod): | UA |
| Place edycja: | Тернопіль |
| Promotor: | Покотило, Олег Степанович |
| UDC: | 664 |
| Słowa kluczowe: | фруктові соки fruit juices рН (водневий показник) pH (hydrogen indicator) ОВП (окисно-відновний потенціал) ORP (oxidation-reduction potential) охолодження cooling заморожування freezing |
| Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури. Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633 |
| Właściciel praw autorskich: | © Павлович М.В., 2018 |
| Typ zawartości: | Thesis Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Pavlovych_Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf | 215,56 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora