Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633
Tytuł: Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні
Inne tytuły: Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing
Authors: Павлович, Марія Володимирівна
Pavlovych, M.V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Павлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.
Bibliographic description: Pavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 18-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 664
Słowa kluczowe: фруктові соки
fruit juices
рН (водневий показник)
pH (hydrogen indicator)
ОВП (окисно-відновний потенціал)
ORP (oxidation-reduction potential)
охолодження
cooling
заморожування
freezing
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури.
Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633
Właściciel praw autorskich: © Павлович М.В., 2018
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora