Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633
Título : | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні |
Otros títulos : | Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing |
Autor : | Павлович, Марія Володимирівна Pavlovych, M.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Павлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
Bibliographic description (International): | Pavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
Fecha de publicación : | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 664 |
Palabras clave : | фруктові соки fruit juices рН (водневий показник) pH (hydrogen indicator) ОВП (окисно-відновний потенціал) ORP (oxidation-reduction potential) охолодження cooling заморожування freezing |
Resumen : | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури. Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633 |
Copyright owner: | © Павлович М.В., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Aparece en las colecciones: | 181 — харчові технології |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Pavlovych_Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf | 215,56 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador