Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Павлович, Марія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Pavlovych, M.V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-18T16:26:08Z | - |
dc.date.available | 2018-02-18T16:26:08Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Павлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури. | uk_UA |
dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature. | uk_UA |
dc.subject | фруктові соки | uk_UA |
dc.subject | fruit juices | uk_UA |
dc.subject | рН (водневий показник) | uk_UA |
dc.subject | pH (hydrogen indicator) | uk_UA |
dc.subject | ОВП (окисно-відновний потенціал) | uk_UA |
dc.subject | ORP (oxidation-reduction potential) | uk_UA |
dc.subject | охолодження | uk_UA |
dc.subject | cooling | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | freezing | uk_UA |
dc.title | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні | uk_UA |
dc.title.alternative | Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Павлович М.В., 2018 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 664 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Pavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pavlovych_Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf | 215,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора