Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorПавлович, Марія Володимирівна-
dc.contributor.authorPavlovych, M.V.-
dc.date.accessioned2018-02-18T16:26:08Z-
dc.date.available2018-02-18T16:26:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationПавлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури.uk_UA
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature.uk_UA
dc.subjectфруктові сокиuk_UA
dc.subjectfruit juicesuk_UA
dc.subjectрН (водневий показник)uk_UA
dc.subjectpH (hydrogen indicator)uk_UA
dc.subjectОВП (окисно-відновний потенціал)uk_UA
dc.subjectORP (oxidation-reduction potential)uk_UA
dc.subjectохолодженняuk_UA
dc.subjectcoolinguk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.titleЗміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванніuk_UA
dc.title.alternativeChanges in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezinguk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Павлович М.В., 2018uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.identifier.citationenPavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pavlovych_Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf215,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора