Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633| Titulua: | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні |
| Beste titulu batzuk: | Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing |
| Egilea: | Павлович, Марія Володимирівна Pavlovych, M.V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Павлович М.В. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.В. Павлович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
| Bibliographic description (International): | Pavlovich M. V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M. V. Pavlovich ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
| Gordailuaren-data: | 2018 |
| Submitted date: | 2018 |
| Date of entry: | 18-Feb-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
| UDC: | 664 |
| Gako-hitzak: | фруктові соки fruit juices рН (водневий показник) pH (hydrogen indicator) ОВП (окисно-відновний потенціал) ORP (oxidation-reduction potential) охолодження cooling заморожування freezing |
| Laburpena: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктових соках при їх зберіганні за зниженої температури. Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruit juices when stored at a reduced temperature. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23633 |
| Copyright owner: | © Павлович М.В., 2018 |
| Content type: | Thesis Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | 181 — харчові технології |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| Pavlovych_Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf | 215,56 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak