Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
Назва: | Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу |
Інші назви: | Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice |
Автори: | Угрин, Юрій Васильович Uhryn, Y.V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с. |
Bibliographic description: | Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p. |
Дата публікації: | 2018 |
Дата подання: | 2018 |
Дата внесення: | 20-лют-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Сельський, Володимир Романович |
УДК: | 664.8 |
Теми: | шовковиця mulberry соковіддача juice yield заморожування freezing НВЧ хвилі microwave radiation |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку |
Опис: | Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790 |
Власник авторського права: | © Угрин Ю.В. |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора