Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСельський, Володимир Романович-
dc.contributor.authorУгрин, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorUhryn, Y.V.-
dc.date.accessioned2018-02-20T10:13:27Z-
dc.date.available2018-02-20T10:13:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationУгрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790-
dc.descriptionMaster's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juiceuk_UA
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу сокуuk_UA
dc.subjectшовковицяuk_UA
dc.subjectmulberryuk_UA
dc.subjectсоковіддачаuk_UA
dc.subjectjuice yielduk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectНВЧ хвиліuk_UA
dc.subjectmicrowave radiationuk_UA
dc.titleОбґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуuk_UA
dc.title.alternativeSubstantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juiceuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Угрин Ю.В.uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenUhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора