Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сельський, Володимир Романович | - |
dc.contributor.author | Угрин, Юрій Васильович | - |
dc.contributor.author | Uhryn, Y.V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-20T10:13:27Z | - |
dc.date.available | 2018-02-20T10:13:27Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790 | - |
dc.description | Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice | uk_UA |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку | uk_UA |
dc.subject | шовковиця | uk_UA |
dc.subject | mulberry | uk_UA |
dc.subject | соковіддача | uk_UA |
dc.subject | juice yield | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | freezing | uk_UA |
dc.subject | НВЧ хвилі | uk_UA |
dc.subject | microwave radiation | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | uk_UA |
dc.title.alternative | Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Угрин Ю.В. | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора