霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790

Title: Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу
Other Titles: Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice
Authors: Угрин, Юрій Васильович
Uhryn, Y.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с.
Bibliographic description (International): Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p.
Issue Date: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 20-二月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Сельський, Володимир Романович
UDC: 664.8
Keywords: шовковиця
mulberry
соковіддача
juice yield
заморожування
freezing
НВЧ хвилі
microwave radiation
Abstract: Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку
Description: Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
Copyright owner: © Угрин Ю.В.
Content type: Thesis Abstract
�蝷箔����:181 — харчові технології



�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�