Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
Teitl: | Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу |
Teitlau Eraill: | Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice |
Awduron: | Угрин, Юрій Васильович Uhryn, Y.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с. |
Bibliographic description (International): | Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p. |
Dyddiad Cyhoeddi: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 20-Feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Сельський, Володимир Романович |
UDC: | 664.8 |
Allweddeiriau: | шовковиця mulberry соковіддача juice yield заморожування freezing НВЧ хвилі microwave radiation |
Crynodeb: | Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку |
Disgrifiad: | Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790 |
Copyright owner: | © Угрин Ю.В. |
Content type: | Thesis Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | 181 — харчові технології |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Uhryn_Substantiation_of_mullberry_preliminary_preparation_parameters_on_juice.pdf | 178,21 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
Uhryn_Substantiation_of_mullberry_preliminary_preparation_parameters_on_juice.djvu | 45,93 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
Uhryn_Substantiation_of_mullberry_preliminary_preparation_parameters_on_juice__COVER.png | 118,34 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol