Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790

タイトル: Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу
その他のタイトル: Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice
著者: Угрин, Юрій Васильович
Uhryn, Y.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с.
Bibliographic description (International): Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p.
発行日: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 20-2月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Сельський, Володимир Романович
UDC: 664.8
キーワード: шовковиця
mulberry
соковіддача
juice yield
заморожування
freezing
НВЧ хвилі
microwave radiation
抄録: Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку
記述: Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
Copyright owner: © Угрин Ю.В.
Content type: Thesis Abstract
出現コレクション:181 — харчові технології



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

Admin Tools