このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
| タイトル: | Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу |
| その他のタイトル: | Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice |
| 著者: | Угрин, Юрій Васильович Uhryn, Y.V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с. |
| Bibliographic description (International): | Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p. |
| 発行日: | 2018 |
| Submitted date: | 2018 |
| Date of entry: | 20-2月-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Сельський, Володимир Романович |
| UDC: | 664.8 |
| キーワード: | шовковиця mulberry соковіддача juice yield заморожування freezing НВЧ хвилі microwave radiation |
| 抄録: | Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку |
| 記述: | Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790 |
| Copyright owner: | © Угрин Ю.В. |
| Content type: | Thesis Abstract |
| 出現コレクション: | 181 — харчові технології |
このアイテムのファイル:
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール