Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790

Назва: Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу
Інші назви: Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice
Автори: Угрин, Юрій Васильович
Uhryn, Y.V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с.
Bibliographic description: Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 20-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Сельський, Володимир Романович
УДК: 664.8
Теми: шовковиця
mulberry
соковіддача
juice yield
заморожування
freezing
НВЧ хвилі
microwave radiation
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку
Опис: Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
Власник авторського права: © Угрин Ю.В.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора