Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790

Títol: Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу
Altres títols: Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice
Autor: Угрин, Юрій Васильович
Uhryn, Y.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с.
Bibliographic description (International): Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p.
Data de publicació: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 20-de -2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Сельський, Володимир Романович
UDC: 664.8
Paraules clau: шовковиця
mulberry
соковіддача
juice yield
заморожування
freezing
НВЧ хвилі
microwave radiation
Resum: Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку
Descripció: Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
Copyright owner: © Угрин Ю.В.
Content type: Thesis Abstract
Apareix a les col·leccions:181 — харчові технології



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador