Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790
Tytuł: | Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу |
Inne tytuły: | Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice |
Authors: | Угрин, Юрій Васильович Uhryn, Y.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Угрин Ю.В. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Ю.В. Угрин; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 5 с. |
Bibliographic description (International): | Uhryn Y.V. Substantiation of mullberry preliminary preparation parameters on juice.: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Y.V. Uhryn ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 5 p. |
Data wydania: | 2018 |
Data archiwizacji: | 2018 |
Date of entry: | 20-lut-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Сельський, Володимир Романович |
UDC: | 664.8 |
Słowa kluczowe: | шовковиця mulberry соковіддача juice yield заморожування freezing НВЧ хвилі microwave radiation |
Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню методів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку |
Opis: | Master's qualification work is devoted to the study of the methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23790 |
Właściciel praw autorskich: | © Угрин Ю.В. |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Administratzailearen tresnak