Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23591
Назва: | Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн. |
Інші назви: | Development of a new kind of dessert drinking milk and the development introduction in the sterilized milk workshop with capacity of 20 tons. |
Автори: | Вовчко, Олег Мирославович Vovchko, O.M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Вовчко О.М. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / О.М. Вовчко; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description: | Vovchko O.M. Development of a new kind of dessert drinking milk and the development introduction in the sterilized milk workshop with capacity of 20 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.M. Vovchko ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Дата публікації: | 2018 |
Дата внесення: | 16-лют-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 637.141.8 |
Теми: | молоко десертне питне milk dessert drinking смако-ароматичні добавки flavoring additives імбир ginger кориця cinnamon мед honey мембранна стерилізація membrane sterilization |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду молока десертного питного із спеціями та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока. |
Опис: | Master's work is devoted to the development of a new type of milk dessert drinking with spices and introduction of development in the shop of sterilized milk. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23591 |
Власник авторського права: | © Вовчко О.М., 2018 |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора