Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23591

Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorВовчко, Олег Мирославович-
dc.contributor.authorVovchko, O.M.-
dc.date.accessioned2018-02-16T16:33:33Z-
dc.date.available2018-02-16T16:33:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВовчко О.М. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / О.М. Вовчко; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23591-
dc.descriptionMaster's work is devoted to the development of a new type of milk dessert drinking with spices and introduction of development in the shop of sterilized milk.uk_UA
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена розробленню нового виду молока десертного питного із спеціями та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолоко десертне питнеuk_UA
dc.subjectmilk dessert drinkinguk_UA
dc.subjectсмако-ароматичні добавкиuk_UA
dc.subjectflavoring additivesuk_UA
dc.subjectімбирuk_UA
dc.subjectgingeruk_UA
dc.subjectкорицяuk_UA
dc.subjectcinnamonuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectмембранна стерилізаціяuk_UA
dc.subjectmembrane sterilizationuk_UA
dc.titleРозроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.uk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a new kind of dessert drinking milk and the development introduction in the sterilized milk workshop with capacity of 20 tons.uk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Вовчко О.М., 2018uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc637.141.8uk_UA
dc.identifier.citationenVovchko O.M. Development of a new kind of dessert drinking milk and the development introduction in the sterilized milk workshop with capacity of 20 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.M. Vovchko ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Показва се в Колекции:181 — харчові технології



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти