Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23591
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вовчко, Олег Мирославович | - |
dc.contributor.author | Vovchko, O.M. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-16T16:33:33Z | - |
dc.date.available | 2018-02-16T16:33:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Вовчко О.М. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / О.М. Вовчко; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23591 | - |
dc.description | Master's work is devoted to the development of a new type of milk dessert drinking with spices and introduction of development in the shop of sterilized milk. | uk_UA |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду молока десертного питного із спеціями та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | молоко десертне питне | uk_UA |
dc.subject | milk dessert drinking | uk_UA |
dc.subject | смако-ароматичні добавки | uk_UA |
dc.subject | flavoring additives | uk_UA |
dc.subject | імбир | uk_UA |
dc.subject | ginger | uk_UA |
dc.subject | кориця | uk_UA |
dc.subject | cinnamon | uk_UA |
dc.subject | мед | uk_UA |
dc.subject | honey | uk_UA |
dc.subject | мембранна стерилізація | uk_UA |
dc.subject | membrane sterilization | uk_UA |
dc.title | Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн. | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of a new kind of dessert drinking milk and the development introduction in the sterilized milk workshop with capacity of 20 tons. | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Вовчко О.М., 2018 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 637.141.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Vovchko O.M. Development of a new kind of dessert drinking milk and the development introduction in the sterilized milk workshop with capacity of 20 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.M. Vovchko ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти