Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23591

Назва: Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.
Інші назви: Development of a new kind of dessert drinking milk and the development introduction in the sterilized milk workshop with capacity of 20 tons.
Автори: Вовчко, Олег Мирославович
Vovchko, O.M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Вовчко О.М. Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / О.М. Вовчко; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description: Vovchko O.M. Development of a new kind of dessert drinking milk and the development introduction in the sterilized milk workshop with capacity of 20 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.M. Vovchko ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 16-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 637.141.8
Теми: молоко десертне питне
milk dessert drinking
смако-ароматичні добавки
flavoring additives
імбир
ginger
кориця
cinnamon
мед
honey
мембранна стерилізація
membrane sterilization
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена розробленню нового виду молока десертного питного із спеціями та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока.
Опис: Master's work is devoted to the development of a new type of milk dessert drinking with spices and introduction of development in the shop of sterilized milk.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23591
Власник авторського права: © Вовчко О.М., 2018
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора