Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24118
Назва: | Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 |
Інші назви: | Mixing of oils with high concentration of polyunsaturated fatty acids of omega-3 family |
Автори: | Жебрацький, Р.В. Zhebratskyy, R.V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Жебрацьй Р.В. Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Р.В Жебрацький. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — ХХ с. Zhebratskyy R.V. Mixing of oils with high concentration of polyunsaturated fatty acids of omega-3 family: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / R.V. Zhebratskyy ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Дата публікації: | 2018 |
Дата подання: | 2018 |
Дата внесення: | 26-лют-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Покотило, Олег Степанович |
УДК: | 664 |
Теми: | соняшникова, лляна, оливкова, горіхова, конопляна олії sunflower, linseed, olive, nuts, hemp oil купаж blend жирнокислотний склад fatty acid composition омега-3 ПНЖК omega-3 PUFA |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці купажованих олій на основі соняшникової із різним співвідношенням лляної, конопляної, горіхової і оливкової олій з оптимальним балансом ненасичених жирних кислот, зокрема з високим вмістом поліненасичених родини ω-3. The master's qualification work is devoted to the development of sunflower based blended oils with different ratios of linseed, hemp, walnut and olive oils with an optimal balance of unsaturated fatty acids, in particular with high content of polyunsaturated family ω-3. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24118 |
Власник авторського права: | © Жебрацьй Р.В., 2018 |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора