霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472
Title: | Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках |
Other Titles: | Casein making by ion-exchange column chromatography |
Authors: | Гуменюк, Тетяна Сергіївна |
Affiliation: | Humeniuk Tetiana |
Bibliographic description (Ukraine): | Гуменюк Т.С. Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.С. Гуменюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 5 с. |
Bibliographic description (International): | Humeniuk T.S. Casein making by ion-exchange column chromatography : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / T.S. Humeniuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 5 p. |
Issue Date: | 十二月-2018 |
Date of entry: | 21-十二月-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
UDC: | УДК 637.127.576 |
Keywords: | 181 харчові технології казеїн αS1-казеїн іонообмінна хроматографія casein αS1-casein ion-exchange cromatography |
Abstract: | В дипломній роботі було виділено препарат казеїну шляхом ізоелектричного осадження і охарактеризовано фракційний склад загального препарату казеїну. Отримано два основні препарати αS1-казеїну. Охарактеризовано їх ступінь гомогенності. Проведено очистку отриманого препарату αS1-казеїну іонообмінною хроматографією на колонці. Охарактеризовано ступінь очистки препарату αS1-казеїну після першої і другої іонообмінної хроматографії. Розраховано вихід очищеного αS1-казеїну на різних стадіях диференційного осадження після першої і другої іонообмінної хроматографії (першої – 77,3 %; другої – 86,3 % ). This graduation degree offers the fractional composition is isolated through isoelectric deposition and the fractional composition of the general casein case is characterized. Obtained two major preparations of αS1-casein. Characterized their degree of homogeneity. Completed purification by the preparation of αS1-casein by ion exchange chromatography on a column. Characterized degree of purification of the αS1-casein preparation after the first and second ion-exchange chromatography. Calculated the yield of purified αS1-casein at different stages of differential deposition after the first and second ion exchange chromatography (first – 77,3%; second – 86,3%). |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472 |
Content type: | Thesis Abstract |
�蝷箔����: | 181 — харчові технології |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Humeniuk T_Casein making by ion-exchange column chromatography.pdf | 285,52 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�