Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472
Назва: | Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках |
Інші назви: | Casein making by ion-exchange column chromatography |
Автори: | Гуменюк, Тетяна Сергіївна |
Приналежність: | Humeniuk Tetiana |
Бібліографічний опис: | Гуменюк Т.С. Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.С. Гуменюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 5 с. |
Bibliographic description: | Humeniuk T.S. Casein making by ion-exchange column chromatography : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / T.S. Humeniuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 5 p. |
Дата публікації: | гру-2018 |
Дата внесення: | 21-гру-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Науковий керівник: | Юкало, Володимир Глібович |
УДК: | УДК 637.127.576 |
Теми: | 181 харчові технології казеїн αS1-казеїн іонообмінна хроматографія casein αS1-casein ion-exchange cromatography |
Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі було виділено препарат казеїну шляхом ізоелектричного осадження і охарактеризовано фракційний склад загального препарату казеїну. Отримано два основні препарати αS1-казеїну. Охарактеризовано їх ступінь гомогенності. Проведено очистку отриманого препарату αS1-казеїну іонообмінною хроматографією на колонці. Охарактеризовано ступінь очистки препарату αS1-казеїну після першої і другої іонообмінної хроматографії. Розраховано вихід очищеного αS1-казеїну на різних стадіях диференційного осадження після першої і другої іонообмінної хроматографії (першої – 77,3 %; другої – 86,3 % ). This graduation degree offers the fractional composition is isolated through isoelectric deposition and the fractional composition of the general casein case is characterized. Obtained two major preparations of αS1-casein. Characterized their degree of homogeneity. Completed purification by the preparation of αS1-casein by ion exchange chromatography on a column. Characterized degree of purification of the αS1-casein preparation after the first and second ion-exchange chromatography. Calculated the yield of purified αS1-casein at different stages of differential deposition after the first and second ion exchange chromatography (first – 77,3%; second – 86,3%). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472 |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Humeniuk T_Casein making by ion-exchange column chromatography.pdf | 285,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора