Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472
Назва: Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках
Інші назви: Casein making by ion-exchange column chromatography
Автори: Гуменюк, Тетяна Сергіївна
Приналежність: Humeniuk Tetiana
Бібліографічний опис: Гуменюк Т.С. Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.С. Гуменюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 5 с.
Bibliographic description: Humeniuk T.S. Casein making by ion-exchange column chromatography : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / T.S. Humeniuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 5 p.
Дата публікації: гру-2018
Дата внесення: 21-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Науковий керівник: Юкало, Володимир Глібович
УДК: УДК 637.127.576
Теми: 181
харчові технології
казеїн
αS1-казеїн
іонообмінна хроматографія
casein
αS1-casein
ion-exchange cromatography
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі було виділено препарат казеїну шляхом ізоелектричного осадження і охарактеризовано фракційний склад загального препарату казеїну. Отримано два основні препарати αS1-казеїну. Охарактеризовано їх ступінь гомогенності. Проведено очистку отриманого препарату αS1-казеїну іонообмінною хроматографією на колонці. Охарактеризовано ступінь очистки препарату αS1-казеїну після першої і другої іонообмінної хроматографії. Розраховано вихід очищеного αS1-казеїну на різних стадіях диференційного осадження після першої і другої іонообмінної хроматографії (першої – 77,3 %; другої – 86,3 % ). This graduation degree offers the fractional composition is isolated through isoelectric deposition and the fractional composition of the general casein case is characterized. Obtained two major preparations of αS1-casein. Characterized their degree of homogeneity. Completed purification by the preparation of αS1-casein by ion exchange chromatography on a column. Characterized degree of purification of the αS1-casein preparation after the first and second ion-exchange chromatography. Calculated the yield of purified αS1-casein at different stages of differential deposition after the first and second ion exchange chromatography (first – 77,3%; second – 86,3%).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Humeniuk T_Casein making by ion-exchange column chromatography.pdf285,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора