Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Гуменюк, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-21T14:03:38Z | - |
dc.date.available | 2018-12-21T14:03:38Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Гуменюк Т.С. Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.С. Гуменюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі було виділено препарат казеїну шляхом ізоелектричного осадження і охарактеризовано фракційний склад загального препарату казеїну. Отримано два основні препарати αS1-казеїну. Охарактеризовано їх ступінь гомогенності. Проведено очистку отриманого препарату αS1-казеїну іонообмінною хроматографією на колонці. Охарактеризовано ступінь очистки препарату αS1-казеїну після першої і другої іонообмінної хроматографії. Розраховано вихід очищеного αS1-казеїну на різних стадіях диференційного осадження після першої і другої іонообмінної хроматографії (першої – 77,3 %; другої – 86,3 % ). This graduation degree offers the fractional composition is isolated through isoelectric deposition and the fractional composition of the general casein case is characterized. Obtained two major preparations of αS1-casein. Characterized their degree of homogeneity. Completed purification by the preparation of αS1-casein by ion exchange chromatography on a column. Characterized degree of purification of the αS1-casein preparation after the first and second ion-exchange chromatography. Calculated the yield of purified αS1-casein at different stages of differential deposition after the first and second ion exchange chromatography (first – 77,3%; second – 86,3%). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | казеїн | uk_UA |
dc.subject | αS1-казеїн | uk_UA |
dc.subject | іонообмінна хроматографія | uk_UA |
dc.subject | casein | uk_UA |
dc.subject | αS1-casein | uk_UA |
dc.subject | ion-exchange cromatography | uk_UA |
dc.title | Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках | uk_UA |
dc.title.alternative | Casein making by ion-exchange column chromatography | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 637.127.576 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Humeniuk T.S. Casein making by ion-exchange column chromatography : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / T.S. Humeniuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 5 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Humeniuk Tetiana | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | 181 — харчові технології |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Humeniuk T_Casein making by ion-exchange column chromatography.pdf | 285,52 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools