Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorГуменюк, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2018-12-21T14:03:38Z-
dc.date.available2018-12-21T14:03:38Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationГуменюк Т.С. Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Т.С. Гуменюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26472-
dc.description.abstractВ дипломній роботі було виділено препарат казеїну шляхом ізоелектричного осадження і охарактеризовано фракційний склад загального препарату казеїну. Отримано два основні препарати αS1-казеїну. Охарактеризовано їх ступінь гомогенності. Проведено очистку отриманого препарату αS1-казеїну іонообмінною хроматографією на колонці. Охарактеризовано ступінь очистки препарату αS1-казеїну після першої і другої іонообмінної хроматографії. Розраховано вихід очищеного αS1-казеїну на різних стадіях диференційного осадження після першої і другої іонообмінної хроматографії (першої – 77,3 %; другої – 86,3 % ). This graduation degree offers the fractional composition is isolated through isoelectric deposition and the fractional composition of the general casein case is characterized. Obtained two major preparations of αS1-casein. Characterized their degree of homogeneity. Completed purification by the preparation of αS1-casein by ion exchange chromatography on a column. Characterized degree of purification of the αS1-casein preparation after the first and second ion-exchange chromatography. Calculated the yield of purified αS1-casein at different stages of differential deposition after the first and second ion exchange chromatography (first – 77,3%; second – 86,3%).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectказеїнuk_UA
dc.subjectαS1-казеїнuk_UA
dc.subjectіонообмінна хроматографіяuk_UA
dc.subjectcaseinuk_UA
dc.subjectαS1-caseinuk_UA
dc.subjection-exchange cromatographyuk_UA
dc.titleВиділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахuk_UA
dc.title.alternativeCasein making by ion-exchange column chromatographyuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udcУДК 637.127.576uk_UA
dc.identifier.citationenHumeniuk T.S. Casein making by ion-exchange column chromatography : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / T.S. Humeniuk — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 5 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationHumeniuk Tetianauk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — харчові технології

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Humeniuk T_Casein making by ion-exchange column chromatography.pdf285,52 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools