Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Назва: Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Інші назви: Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing
Автори: Луцко, Любов Богданівна
Lutsko, Liubov
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Луцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
Bibliographic description: Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Дата публікації: гру-2018
Дата внесення: 9-січ-2019
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Науковий керівник: Сельський, Володимир Романович
УДК: 664.8
Теми: 181
харчові технології
черешня
вихід соку
вологоутримуюча здатність
обробка НВЧ хвилями
заморожування
нагрівання
якість
пектинові речовини
cherry
juice outcome
moisture retaining capacity
processing by superhigh frequency waves
freezing
heating
quality
pectin substances
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку.
Masters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing.pdf395,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора